Scandcar volvo onderdelen informatie

Intro

Scandcar VOLVO klassiekers heet u van harte welkom op onze pagina's. Op deze pagina's vindt u alle informatie die u wenst over VOLVO en Scandcar. Scandcar is een bedrijf, gegroeid uit een hobby die in het begin van de jaren 70 is begonnen met 1 Volvo PV 544. Deze hobby is intussen uitgegroeid tot een volledig assortiment automobielen van het merk VOLVO en een breed gesorteerd aanbod aan VOLVO onderdelen.

Auto's en onderdelen Volvo carioca

Scandcar kan u een 40 tal Volvo modellen aanbieden, van een PV52 uit 1938 tot aan Volvo V70 modellen van 2006. Wij beschikken over diverse bronnen wereldwijd, die ons de mooiste en kwalitatief hoogstaande volvo modellen leveren.

Onze showroom gevestigd in Moergestel is ook online te bekijken. U dient hiervoor te klikken op 1 van de links (via het gewenste type) aan de linkerkant van deze pagina.

Information

Door onze meer dan 30 jarige praktijk ervaring op VOLVO gebied kunnen wij u ook tips geven bij restauraties, reparaties en aankopen van auto's. U kunt vrijblijvend een kijkje nemen in Moergestel. Wij staan tot uw dienst van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 to 13.00 uur. Wij wensen u veel plezier tijdens uw toer over onze pagina's, en wij hopen u spoedig een keer persoonlijk te woord te mogen staan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *